U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen via de knop: offerte-aanvraag

Check ons mooie promofilmpje om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden!

Promo

Voor overige filmpjes klikt u hier

Machines

 • Supermax
  Supermax
 • Hartford
  Hartford
 • Puma
  Puma
 • Chevalier
  Chevalier
 • Style
  Style

Over ons

Costa Verspaning is van oorsprong een familiebedrijf, ontsproten uit een klein detacheringsbureau genaamd 'Cosver B.V.' in 2007 opgericht door Diny en João da Costa. Wat eens begon als een bedrijfje op de zolderkamer van een rijtjeswoning, werd al snel te groot voor de zolder en verhuisde eind 2013 naar een klein kantoorpand in Middelburg. Ook deze locatie bleek al na 2 jaar wat te klein voor de ideeën van Diny en João da Costa. Inmiddels waren Dominique Rau en Marisa da Costa, tevens leden van de familie, bij het bedrijf gekomen om het team te versterken. Hierna is het idee ontstaan om een metaalbewerkingsbedrijf te beginnen. Voor João, machinaal verspaner van origine, was dit een idee naar zijn hart.
Zodoende opende Costa Verspaning eind november officieel zijn deuren, door middel van een groot feest voor alle betrokkenen. Zie de links hieronder voor een sfeerimpressie van de opening.

luik over ons 2.0

 

Opening Costa Verspaning: https://youtu.be/asbaMzOAsYk

Zie ook: http://www.regioinbedrijf.nl/bedrijfsnieuws/costa-verspaning-opent-deuren-in-serooskerke.8363/

 

 


Vanaf 2016 is ons team versterkt met technisch tekenaar/werkvoorbereider Samir Bouregba. Eigenaar João da Costa staat zelf ook achter de machines en wordt versterkt door vier verspaners. 

Personeel